Design – från idé till färdig produkt

Vi erbjuder hög kvalitet, flexibilitet och ett stort kunnande i alla led i processen så att du som kund kan känna dig trygg. Vi är nischade med specialflaskor upp till 500 ml. Med egen 3D-studio i huset och lång erfarenhet har vi byggt upp en förståelse och kompetens för att ge dig som kund kostnadseffektiva lösningar.

En mix av teknik, material, noggrannhet och en smula artisteri

Vi gillar att lösa utmaningar. Våra flaskor ska uppfylla många olika krav från tillverkarled till konsument. De ska ha rätt volym, rymma en etikett, vara hållbara och täta, passa i butikshyllan och stå stadigt. Dessutom vill slutkunden ha en flaska som är snygg och känns bra i handen.

Lång erfarenhet av att lösa problem

Insjunkna flaskor som ger problem vid etikettering eller läckage på grund av att olika delar inte tillverkats med mått som är anpassade till varandra? Vi på Maro är vana vid att se till helheten så att du som kund får en produkt i en kvalitet som håller. Både vad gäller material, konstruktion och design.

Låt oss skapa tillsammans

Koppla gärna in oss tidigt i projektet så att din produkt får en design som även fungerar i framställning och produktion. Du sparar både tid och pengar och får fram en snygg, smart och ekonomisk lösning. Vi tillverkar specialflaskor av högsta kvalitet designade till ledande varumärken inom kosmetik, läkemedel och livsmedel.

Specialdesign som märks

Idé

Det är många parametrar som avgör en förpacknings slutliga utformning. Så har du en idé till en ny flaska – kom hit så sätter vi oss ner och ritar den tillsammans. Med vår långa erfarenhet ser vi tidigt om en idé håller för produktion.

3D-skiss

I vår CAD-studio tar vi fram 3D-ritningar som du kan studera från alla vinklar och i olika färger. Sedan gör vi finjusteringar till dess att alla är nöjda.

Modell

Därefter tar vi fram 3D-modeller som ger ytterligare möjlighet till finjusteringar. Sedan är designen redo att förverkligas – och då kommer den också att uppfylla alla olika krav.

Ta fram precisionsverktyg

Hemligheten bakom en bra plastförpackning är ett bra verktyg. Genom lång erfarenhet av egen tillverkning av kvalitetsverktyg har vi skaffat oss en bred bakgrundskunskap. Idag använder vi oss av välrenommerade skandinaviska verktygsmakare som garanterar en hög kvalitet.

Produktion

Vi månar om en jämn och hög nivå i den egna produktionen. Genom våra täta samarbeten kan vi även tidigt i processen se till att flaska och kapsyl sampassas för bästa funktion.

Leverans

Vi arbetar snabbt och flexibelt och ser till att du får dina produkter i tid. Kvalitet och pålitlighet gentemot våra kunder är en hederssak vi inte tummar på.